tirsdag den 26. juni 2012

Årets første chili

Den anden dag var det årets første agurk - og nu er det årets første chili.


De små røde er Apache og de dejlige chokolade farvede er Mini Chocolate Bell.

Apache har vi sidste år lavet en masse chili pulver af som vi stadig bruger i næsten alt hvad vi kan komme til. Det er så lækkert og dejlig stærkt.

Mini Chocolate Bell har jeg aldrig smagt så den skal nok smages imorgen.

3 kommentarer:

  1. Der var godt nok ikke meget styrke i smagen af Mini Chocolate Bell det var mest af alt som rød peber bare med chokolade farven.

    SvarSlet
  2. Har den samme udfordring. Har en teori om at solskinstimerne er for få. Har prøvet at lade to chili sidde til de var så modne at de begyndte at tørre og rynke let - og fik samme grønne smag. Det plejer at blive bedre senere på sæsonen - er bare vant til at senere på sæsonen er NU. Men det kolde og skyggede vejr har nok forsinket hele processen...

    SvarSlet
  3. Kan godt være det har noget at gøre med vejret - Jeg havde nu heller ikke regnet med at der var ret meget styrke i Mini Chocolate Bell. Derimod er der rigtig god smag i Apache.

    Jeg har plukket lidt forskelligt idag. Nogle Purple Jalapenos, Early Jalapenos, Hungarian How Wat idag disse regner jeg med skal prøvesmages imorgen. Så må vi se hvordan de smager iforhold til normalt.

    SvarSlet